Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hazai portálok - Zene képes leírás - Zene.tlap.hu
részletek »

Hazai portálok - Zene - Zene.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: zene.tlap.hu » Hazai portálok - Zene
Keresés
Találatok száma - 20 db
Allmusic

Allmusic

A Magyar zene adatbázisa. Az Allmusic védi személyiségi jogaid. Semmilyen szolgáltatásunkhoz sem kell megadni személyes adataidat. A megrendelhető hírlevélen kívül nem küldünk reklám e-maileket, de a fejlesztések céljából készült esetleges játékokhoz, kérdőívekhez, különböző kimutatásokhoz, statisztikákhoz olyan személyiség-fuggő információkat kérhetünk, amelyek nem utalhatnak egyéni viselkedésmódra. Az adatokat továbbadhatjuk, de azokból semmilyen személyes információ nem szűrhető ki. Az Allmusic nem árul, üzletel vagy bérel semmilyen személyes adatot. Habár minden erőfeszítést megteszünk, de az Interneten küldött személyiség-függő adatok teljes biztonságáért felelősséget nem vállalhatunk. Az Allmusic oldalain található különböző hivatkozások (linkek) tartalmi és biztonsági részéért nem vállalhatunk semmilyen felelősséget. Célunk, hogy biztonságos, könnyű és egyszerű legyen a navigálásod.

Breakpoint

Breakpoint

Koncertet keresel, kíváncsi vagy kedvenc helyeid vagy előadóid közelgő koncertjeire, biográfiát olvasnál? Ezt mind megtalálod itt, a Breakpoint-on. Az oldalon többek között ilyen előadókról olvashatsz, mint például a Quimby, 30y, Ákos vagy éppen helyszínekről: A38 Hajó, Zöld Pardon, Kobuci kert... Nem utolsó sorban ezen előadók és helyszínek koncertjeiről is értesülhetsz! Jó szórakozást kívánunk a weblap böngészéséhez!

City Music Production

City Music Production

Üdvözöljük a City Music világában! Ha fontos a minőségi és kiváló hangulatot garantáló szórakoztató zene, akkor Ön jó helyen jár. Hosszú évek külföldi és belföldi tapasztalatával vállaljuk bálok, szalagavatók, céges rendezvények, és esküvők színvonalas zenei szolgáltatását. Állandóan frissülő nemzetközi és hazai slágerek egyaránt szerepelnek a műsorunkon, amit egy igazi bulizenekarnak tudnia kell. Műsorunkban minden korosztály megtalálja a neki tetsző bulis party zenét, a tánczene minden stílusát, és a hallhatatlan örökzöld slágereket. Számunkra a zene a legszebb hivatás amire nem kevesebbet, mint az életünket szántuk rá.

Zene magazin hírek
Elkészült a Mojo WorKings új albuma, a Long Step
Elkészült a Mojo WorKings új albuma, a... Elkészült a hazai blues színtér érdekes színfoltja, a Mojo WorKings második albuma. A Long Step című anyagot a trió kvintetté kiegészülve szombaton mutatja be a fővárosi Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Központban - közölték a szervezők az MTI-vel. A Mojo WorKings a tradicionális blues-, a hatvanas évek beat-, illetve a későbbi korok popdallamainak világát...
Rockmúzeum nyílt Angyalföldön, ami ezentúl hétvégenként várja a magyar rockezen rajongóit
Rockmúzeum nyílt Angyalföldön, ami... Megnyílt csütörtökön a Rockmúzeum, a MagyaRock Hírességek Csarnoka az...
A Deep Purple előzenekarává avanzsált Iván and the Parazol a februári Aréna koncerten
A Deep Purple előzenekarává avanzsált... A hazai beat/rock and roll színtér egyik népszerű csapata, az Ivan and the Parazol...
Emimusic

Emimusic

Nemzetközi hanglemezkiadó oldalán zenei hírek, érdekességek, új albumok, megjelenések; minden, ami a művészeikhez kapcsolódik. Az EMI Csoport egy angol zenével foglalkozó cég. Az EMI Music, központja a londoni Brook Green-ben, és az EMI Music Publishing kiadó cégből áll, közponjta Charing Cross Road, London. Az EMI Music a világ harmadik legnagyobb zenekiadója

Esküvői DJ

Esküvői DJ

Esküvő előtt áll? Akkor biztosan határozott elképzelése van már arról, hogy milyen egy jó esküvői DJ. Alapvető tulajdonságai közé tartozik a felkészültség és a megbízhatóság. Emellett persze fontos, hogy szórakoztasson az ifjú pár és a násznép kívánságai alapján. Igen, az esküvő DJ kiválasztása nem könnyű feladat. Mégis, ha alaposan utánajár a lehetőségeknek, biztosan talál kedvére valót. Manapság rengeteg rendezvény DJ foglalkozik esküvők, egyéb események lebonyolításával is, így érdemes a kutatást itt kezdenie.

Esküvői zenekar - Élő zene

Esküvői zenekar - Élő zene

A Colorband Esküvői és Party Zenekar sokéves tapasztalattal vállal professzionális fellépést és zenei szolgáltatásokat bármilyen rendezvényen vagy esküvőn, megfizethető árakon, az ország bármely pontján. Filozófiánk alapja, hogy maradandó értéket adjunk a rendezvényeken, s mindezt olyan minőségben, hogy arra mindenki szívesen emlékezzen vissza még évek távlatából is. Fő profilunk a szórakoztató- és tánczene, de kérésre akármelyik választott zenei stílusban összeállítunk Önnek egy mindent átfogó zenei, vizuális és színpadi élményt, vagyis egy komplett műsort.

Family Duó - szórakoztató zene

Family Duó - szórakoztató zene

Ha fontos a minőségi és kiváló hangulatot garantáló szórakoztató zene, akkor Ön jó helyen jár. Hosszú évek külföldi és belföldi tapasztalatával vállaljuk bálok, szalagavatók, céges  rendezvények, és esküvők színvonalas zenei szolgáltatását. Állandóan frissülő nemzetközi és hazai slágerek egyaránt szerepelnek a műsorunkban, ahol minden korosztály megtalálja a neki tetsző bulis party zenét, a tánczene minden stílusát, és a hallhatatlan örökzöld slágereket. Számunkra a zene a legszebb hivatás amire nem kevesebbet, mint az életünket szántuk rá. - Family Duó

Gitár

Gitár

Több mint 300 gitártab, szöveggel, GP tabok kifilmezve, on-line gitárhangolás,akkordok, leírások, instrukciók gitártanuláshoz! "16 húros gitár A 16 húros gitár nem terjedt el a gitáros társadalomban, a sok húr bonyolult technikát igényel többes hangzat lefogásánál! A 12 húros gitárt még 2 húrpárral látták el, így alakult ki ez a hangszer! A gitár nyaka, igen széles, és szinte ijesztő, ahogy kézbe vesszük! Mivel a 8 húros gitár duplahúros változatáról van szó, igen komoly erővel kell bírni ahhoz, hogy a húrokat, főleg, barré módban lefogjuk! A hangolásáról nem ejtek szót, mert szinte mindenki, aki ezen a hangszeren játszik, önálló hangolást használ, bár az első 6 húrpár hangolása esetén a hagyományos 6 húros gitár hangolását követik legszívesebben! Nyílván, elsősorban bontott akkordok megszólaltatására alkalmas, hiszen az összes húrt szinte, vagy egyáltalán nem lehet lefogni! Bár, kihasználhatjuk a hangzatokban az üresen szóló húrokat is! Sajnos, zenei anyagot nem találtam, csak néhány fotóval tudom illusztrálni a leírtakat! " Olvassa tovább az oldalon!

Hallgass

Hallgass

A Hallgass egy zenével foglalkozó közösségi portál (mai divatos szóval élve egy web 2.0-s alkalmazás). Nem csupán egy legális zeneletöltő oldal, nem csupán egy programkereső portál, hanem egy olyan integrált tartalomszolgálató, ahol a tartalmat Ti magatok alakítjátok. A Hallgass.hu szerkesztője lehet bárki, aki regisztrál, és részese akar lenni az igényes zenére és programokra nyitott közösségünknek. Nyitottak vagyunk bármilyen ötletre, sőt, kifejezetten várjuk a folyamatos visszajelzéseket! A fejlesztések követéséért olvassátok a gépház blogot, ha pedig ötletetek van, osszátok meg velünk a fórumon!

Hirdetés
Hangsor

Hangsor

Az eKoncert Közvetítő és Szervező Irodát az Ellenpont Művészeti Egyesület működteti. Szervezetünk 2006-ban alakult, tagjai a magyar könnyűzenei élet ismert előadóművészei. A zene egyik legalapvetőbb kifejezési eszközünk. Az élő előadás varázsát, művészi értékét semmi sem pótolhatja. Ezért az eKoncert csak élő vagy zenei alappal támogatott élő műsorokat ajánl az érdeklődőknek. A sikeres előadás kulcsa a rendezvény típusának megfelelő előadók kiválasztása, valamint a helyszín sajátosságait figyelembe véve a hangosítás biztosítása. Mindig a megrendelő igényeinek megfelelő, magas színvonalú produkciót, fény- és hangtechnikát igyekszünk biztosítani - figyelembe véve a rendezvény jellegét. Tiszteljen meg bennünket bizalmával, kérje személyes ajánlatunkat! Amennyiben konkrét elképzelése van, segítünk annak zenei megvalósításában. Homoky Viktor egyesületi elnök

Kiskalász

Kiskalász

A Kiskalász zenekart 2009 januárjában alapította Varga Bori és Sántha Gábor. Ez a megalakulás nagyon gyorsan ment, mert Bori megkérdezte Gábort: Lenne kedved egy gyerek lemezhez?, mire Gábor azt válaszolta: De jó ötlet, persze!, így kislányuk, Pannika, valamint Bartos Erika csodás verseinek hatása alatt egymás után sorban születtek a dalok. Azután forgott a magnó és áprilisban az Alexandra kiadó gondozásában már meg is jelent a Kiskalász zenekar első, Zsákbamacska című lemeze.

Koncertsziget.hu

Koncertsziget.hu

A Koncertsziget videotékában legálisan nézhetsz meg egész estés koncertfilmeket. Fokozatosan bővülő repertoárunkban a magyar zenei tartalmak mellett világsztárok koncertjei is helyet kapnak. Legyen szó bármilyen zenei stílusról, hazai vagy külföldi előadóról, nálunk biztosan megtalálod a róluk készült legjobb koncertfelvételeket. A filmek teljes egészében egy ingyenes regisztrációt követően tekinthetők meg. A jegyvásárlás menüpontban láthatóak az aktuális események, ahol jegyet válthatsz a legnevesebb hazai fesztiválokra és az év legizgalmasabb zenei eseményeire, melyhez az online felületet a TEX Hungary Kft. biztosítja.

Miniinfo koncert, buliajánló

Miniinfo koncert, buliajánló

Országos online zenei programajánló, kereső és magazin, mobilon, tableten is. Országosan 478 helyszín, több száz esemény. Romkocsmák, Djk, Partyk, Rock, Underground, Fesztiválok, Balatoni helyek, Kerthelyiségek, Komolyzene, Jazz, Egyetemi bulik, Latin, Táncházak műsora. Hetente cikkekkel, írásokkal jelentkezünk a zene, koncertek világából! Az oldal legfontosabb funkciója az egyedülálló összetett kereső, amit nagyon egyszerű használni. Okostelefonon, tableten külön applikáció nélkül használható, automatikusan alkalmazkodik ahhoz az eszközhöz, amelyen böngészik. Nálunk csak naprakész információk szerepelnek, nincsenek bezárt vagy nem üzemelő helyszínek.

MkmB - Booster

MkmB - Booster

Tudtad, hogy az mkmB Figyelő e-mailben értesít minden módosításról. Így könnyen követheted az új regisztrációkat, zenéket, koncertidőpontokat. Szabadon, ahogy az neked megfelel! Tudtad, hogy a Hangszerem menüpont alatt megadhatod hangszered típusát, illetve beilleszthetsz képet is róla. Tudtad, hogy előadóként is feltöltheted, közzé teheted személyes videóidat és zenéidet? Próbáld ki!

Moson Big Band Fúvószenekar

Moson Big Band Fúvószenekar

A Moson Big Band 2005-ben alakult Mosonmagyaróváron a zeneiskola régi növendékeiből és zenetanáraiból. A Moson Big Band rendszeres fellépője a mosonmagyaróvári városi rendezvényeknek, valamint rendszeresen fellép egyéb városok rendezvényein is. 2013. áprilisában vendégszereplésen voltak Erdélyben, Sepsiszentgyörgyön, a Szent György Napok rendezvényen. Az évenkénti koncert évek óta telt házas, és egyre jobban kedvelt a közönség körében is. A fúvószenekar vezetője Hernádi Sándor. Az elmúlt években számos sikeres koncertet tudhat maga mögött a fúvószenekar.

Musique

Musique

Kedves Zenerajongó! A Musique szerkesztői csapatába keresünk olyan embereket, akik szeretik a francia zenét, és szívesen meg is osztanák látogatóinkkal e téren szerzett élményeiket, vagy akár a kedvenceikről szóló legfrisebb híreket, pletykákat. Amennyiben szívesen csatlakoznál hozzánk nincs más dolgod, mint küldeni egy levelet a kalman@musique.hu címre.

Omega

Omega

Az Omega egy magyar rockegyüttes, mely 1962-ben alakult, és 2007-ben ünnepelte fennállása 45. évfordulóját. Az Omega több tekintetben is úttörőnek számít a magyar könnyűzene történetében. 1968-ban elsőként jelent meg önálló albuma Magyarországon, a Trombitás Frédi és a rettenetes emberek (az Illés Ezek a fiatalok című albumán más együttesek is játszottak). Az 1969-es 10000 lépésé volt az első kinyitható lemezborító, az album zenei anyagából pedig elkészült az első önálló tévéshow, a Tízezer lépés - Omega Show. Az együttes elsőként jutott ki az Egyesült Királyságba, a magyar együttesek közül nekik volt a legtöbb eladott lemezük Magyarországon (az 1979-es Gammapolis, 650 ezer példánnyal) és külföldön (az 1977-es Time Robber, 1 millió példánnyal).

Tuti menü