Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hazai portálok - Zene képes leírás: Realbook - Soundhead [2. oldal]
részletek »

Hazai portálok - Zene: Realbook - Soundhead [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: zene.tlap.hu » Hazai portálok - Zene
Keresés
Találatok száma - 20 db
Realbook

Realbook

Zenészek és zenekarok közösségi oldala ingyenes regisztrációs lehetőséggel. Az oldalon mindenkinek saját profilja lehet, ahova saját linket kap ilyen formában: realbook.hu/felhasznalonev. Nyereményjáték minden hónapban, ahol a tagok között értékes ajándékokat sorsolnak ki, mint például mobiltelefon, stúdióidő stb.

Rockzenei hírek, zenekarok, videók

Rockzenei hírek, zenekarok, videók

A Rockbook egy Online Rockmagazin, ahol megtalálható minden, ami rock! Régóta dédelgetett álmunk volt, - mint a rockzenéért rajongó embereknek - egy Online Rocklexikon létrehozása, amely terjedelmesen taglalja kedvenc előadóink, magyar és külföldi zenekarok életútját, a kezdetektől napjainkig. A rocklexikon összeállításának előrehaladtával felvetődött a kérdés: ?Mi lenne, ha bővítenénk az oldal tartalmát naponta frissülő rock metal hírekkel, aktualitásokkal és egyéb, - a zeneszerető közönség számára fontos ? információkkal, és szórakozási lehetőségekkel?? Mivel a napjainkra jellemző elképesztő információ áradat ezt lehetővé teszi, a válasz egyértelmű igen volt?Ekkor úgy döntöttünk, hogy centralizáljuk az underground zenei mozgolódást is. Itt fogant meg a szórakozóhelyek, klubok, egyéb rendezvények helyszíneinek bemutatásának, és azok részletes programjai ismertetésének ötlete, amely jó kiindulópontként tud szolgálni a zenészeknek, koncertlátogatóknak és az olvasóknak egyaránt. A magyar rockzenei honlapok közül a legátfogóbb ismertetőt szeretnénk átadni a zenekarokról, előadókról az olvasó közönségnek.

Soundhead

Soundhead

Események, videók, koncertek, zenei beszámolók. A Soundhead elektronikus zenei hírmagazin 2000. évtől, az elsők között van jelen az elektronikus médiában. Alapításkori fő célkitűzésünk egy elektronikus zenei élettel széles körben foglalkozó újság létrehozása volt, amely a mondanivalóját szórakoztató, mindenki által fogyasztható formába csomagolva tálalja az olvasók elé. A weboldalt a Soundhead Bt üzemelteti!

Tuti menü