Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Komolyzenei hírek képes leírás - Zene.tlap.hu
részletek »

Komolyzenei hírek - Zene.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: zene.tlap.hu » Komolyzenei hírek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Est zene rovata

Est zene rovata

Fő profilja a moziműsor (rövid ajánlókkal az összes vetített filmről és hosszabb kritikákkal az újakról), ezenkívül információt nyújt a színházak műsoráról, kiállításokról, könnyű- és komolyzenei koncertekről, sporteseményekről és más kulturális programokról. Külön rovatban számol be a gyerekeknek szánt rendezvényekről, valamint tartalmaz könyvajánlót, interjút, apróhirdetéseket, horoszkópot és több tucat étterem, teaház és kávéház hirdetését.

Gramofon

Gramofon

A zenei lap 1996-tól megjelent, nyomtatott lapszámainak maradandó értékű írásait olvashatod itt elektronikus formában. A téged érdeklő cikkeket könnyen és gyorsan megtalálhatja, ha igénybe veszi az archívum keresőjét, ahol rovatcím, szerző és a megjelenés dátuma szerint tallózhat.

Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem

Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem

A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem (korábbi, ismertebb nevén a Zeneakadémia) a magyar zenei felsőoktatás intézménye, mai épülete pedig egyike a legismertebb épületeknek Budapest VI. kerületében, mely egyúttal a hazai hangversenyélet egyik legjelentősebb helyszíne.

Zene magazin hírek
Elkészült a Mojo WorKings új albuma, a Long Step
Elkészült a Mojo WorKings új albuma, a... Elkészült a hazai blues színtér érdekes színfoltja, a Mojo WorKings második albuma. A Long Step című anyagot a trió kvintetté kiegészülve szombaton mutatja be a fővárosi Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Központban - közölték a szervezők az MTI-vel. A Mojo WorKings a tradicionális blues-, a hatvanas évek beat-, illetve a későbbi korok popdallamainak világát...
Rockmúzeum nyílt Angyalföldön, ami ezentúl hétvégenként várja a magyar rockezen rajongóit
Rockmúzeum nyílt Angyalföldön, ami... Megnyílt csütörtökön a Rockmúzeum, a MagyaRock Hírességek Csarnoka az...
A Deep Purple előzenekarává avanzsált Iván and the Parazol a februári Aréna koncerten
A Deep Purple előzenekarává avanzsált... A hazai beat/rock and roll színtér egyik népszerű csapata, az Ivan and the Parazol...
Momus

Momus

Az egyik legismertebb komolyzenei magazin. A honlapon működik fórum, ahol elmélyülhetünk bizonyos zenei kérdésekben. Műsorajánló rovata szinte a teljes komolyzenei kínálatot felsorakoztatja, esélyt kínálva arra, hogy ne szalasszuk el a minket érdeklő darabokat.

Tuti menü