Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rendhagyó klip, speciális kiadvány, és turnéval jön a Depresszió. Ingyenesen hozzáférhető lesz az új albumuk a Hammerworld magazin mellékleteként. - Zene magazin
részletek »

Depresszió - Csak a zene: ingyenes album és turné, kóstolj bele videón

Zene Magazin. A zene átszövi életünket, az emberrel egyidős. Zenét hallgatunk ma már mindenhol, hiszen a technika ezt lehetővé teszi nekünk bármikor. A zene feldob, elgondolkodtat, kikapcsol, szárnyakat ad, elválaszthatatlan tőlünk.
Zene magazin
Itt vagy: Zene magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Depresszió - Csak a zene: ingyenes album és turné, kóstolj bele videón
Depresszió - Csak a zene: ingyenes album és turné, kóstolj bele videón
Rendhagyó klip, speciális kiadvány, és turnéval jön a Depresszió. Ingyenesen hozzáférhető lesz az új albumuk a Hammerworld magazin mellékleteként.
Speciális kiadvánnyal jelentkezett október 2-án a Depresszió. A két új dalt, valamint 14 koncertfelvételt tartalmazó, Csak a zene című lemez terjesztése is speciális, hiszen a HammerWorld magazin ingyenes mellékleteként szerezhető be az újságárusoknál.

Javában írjuk a következő nagylemez anyagát, de a jövő őszi megjelenésig is szerettünk volna 1-2 új dalt bemutatni.

A koncerteken nyújtott teljesítményünkben is igyekszünk folyamatos fejlődést mutatni, ezért fontosnak tartjuk, hogy időről-időre dokumentáljuk azt. Így lehetőségünk nyílik arra, hogy a korábbi dalaink frissebb hangzású, mai tudásunkkal előadott változatait, otthoni környezetben is hallgatható formában mutassuk be. - mondta Halász Ferenc, énekes-gitáros.
Hirdetés

A címadó dalhoz klipet is forgatott a Depresszió a Pixel Film stábjával, amiről így nyilatkozott a frontember:
Mivel a dal is rendhagyónak mondható a korábbi anyagainkhoz képest, ezért olyan ötleteket próbáltunk megvalósítani a Tokay Péter rendező által vezetett stábbal, amik elütnek az eddigi 17 videoklipünkben látottaktól. Mindenkinek megtetszett ez a zeneileg lazább ötlet a csapatban, és mivel amúgy is van egy vidámabb, bulizósabb oldala a zenekarnak, ezért arra gondoltunk, hogy erre hegyezzük ki a kiadványt és a klipet. Ennek ellenére is akad benne mondanivaló bőven, csak nem csatakiáltás, hanem gúnyos mosoly formájában.

A Csak a zene másik új dalát, már meghallgathatóvá tette a zenekar, egy szöveges videó kíséretében, és a megjelenést követően, minden héten két új koncertfelvételt tesznek elérhetővé az anyagról a hivatalos Youtube csatornájukon.

A kiadványhoz turné is kapcsolódik, amire friss műsorral, valamint a két új dal koncertváltozatának premierjével készül a Depresszió.

A Csak a zene turné különleges vendégeként a Junkies is színpadra lép október 11-én Győrben, 19-én Miskolcon, 25-én Szegeden, valamint november 15-én Pécsett, és 16-án Veszprémben. Október 12-én a Tankcsapda, a Road, valamint a Kowalsky meg a Vega társaságában lép fel Szombathelyen a Depresszió. Október 18-án egy speciális klubkoncert keretein belül mutatja be új anyagát a zenekar Debrecenben. Egy közvetlen és forró hangulatú bulira készülnek, ami azért is különleges a csapat és a rajongóik számára, mert 10 éve nem léptek fel ilyen méretű helyen a városban.

Az országjárás záró koncertjére november 23-án kerül sor, a budapesti Petőfi Csarnokban. A nagyszabású rendezvényen a Depresszió mellett fellép még a Subscribe, a Leander Rising, és a Bloody Roots. A turné állandó vendégei a Csakazértis, és a Sunset zenekarok lesznek.

A turnéstart előtt, október 4-én a Syma Csarnokban közönségtalálkozót tart a zenekar, a Hangfoglaláson. 15 órától várnak minden érdeklődőt a Hangszerarzenál standjánál, ahol egy baráti csevegés mellett, akár az általuk használt hangszereket is ki lehet próbálni.
Depresszió - Csak a zene (Official Music Video)
Depresszió - Valami készül ( szöveges videó )
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - depresszió, klip, turné, csak a zene
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-10-03 09:14:00
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü