Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Magazinok, zenei hírek képes leírás - Zene.tlap.hu
részletek »

Magazinok, zenei hírek - Zene.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: zene.tlap.hu » Magazinok, zenei hírek
Keresés
Találatok száma - 12 db
Antropos

Antropos

Kulturális online magazin. Antropos görögül annyit tesz, ember. Azért választottuk ezt a nevet, mert a görög civilizáció az európai kultúra bölcsője, így a görög nyelv számunkra a kultúra időtlenségét, értékállóságát szimbolizálja. Emberekhez szólunk, emberségesen. Értéket és szórakozást szeretnénk nyújtani. Minden - a honlapon fellelhető - témában várunk cikkeket, fotósorozatokat, ajánlókat, híreket, kritikákat, ötleteket, valamint verseket, novellákat, esszéket és egyéb írásokat is az info@antropos.hu e-mail címre! Ha elnyeri tetszésünket, közölni fogjuk.

Bassportal

Bassportal

Az oldal a drum and bass és dubstep zenét kedvelők számára jött létre. A kis szerkesztő csapat újdonságokról, nagy klasszikusokról, kevésbé ismert tehetségekről fog majd beszámolni, hogy segítsen tájékozódni a scéna állandóan változó világában. Ha szereted a pörgős, energetikus elektronikus zenét, akkor ez a te oldalad!

Motiválódok online újság - zenei hírek

Motiválódok online újság - zenei hírek

A Motiválódok online újság célja, hogy olvasható hosszúságú, érdekes, motiváló cikkeket közölve egy olyan eszmét ragadjon meg, ami kimeríti az eddig megfogalmazottakat, valamint szeretnénk hangot adni a hétköznapi hősöknek, olyan interjúkkal, ami kiemeli az értéket, és háttérben hagyja a ?tucatot?. Motiválódok online újság ? Ha lendületre van szüksége a szürke hétköznapokban, akkor motiválódjon nálunk több témában: motiváció a sporthoz, motiváció a mindennapokban, motiváció üzlethez, hobbihoz, kultúra, stílus, vagy zenei hírek. Itt mindig érdekes, gyorsan olvasható bejegyzéseket talál.

Zene magazin hírek
Elkészült a Mojo WorKings új albuma, a Long Step
Elkészült a Mojo WorKings új albuma, a... Elkészült a hazai blues színtér érdekes színfoltja, a Mojo WorKings második albuma. A Long Step című anyagot a trió kvintetté kiegészülve szombaton mutatja be a fővárosi Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Központban - közölték a szervezők az MTI-vel. A Mojo WorKings a tradicionális blues-, a hatvanas évek beat-, illetve a későbbi korok popdallamainak világát...
Rockmúzeum nyílt Angyalföldön, ami ezentúl hétvégenként várja a magyar rockezen rajongóit
Rockmúzeum nyílt Angyalföldön, ami... Megnyílt csütörtökön a Rockmúzeum, a MagyaRock Hírességek Csarnoka az...
A Deep Purple előzenekarává avanzsált Iván and the Parazol a februári Aréna koncerten
A Deep Purple előzenekarává avanzsált... A hazai beat/rock and roll színtér egyik népszerű csapata, az Ivan and the Parazol...
Music

Music

Itt a MusiBlog, mely minden regisztrált Music olvasó számára terepet biztosít gondolatainak rögzítésére és másokkal való megosztására. A már elindult blogok között a Hírkereső segítségével válogathatsz.

MyMusic

MyMusic

A oldalon az együtteseknek saját zenekari honlapjuk lehet. Friss hírek, programajánlók, interjúk, lemezkritikák, koncertek, videók, zenekarok, hangszerbörze. MP3 lista, töltsd le a kedvenc zenéidet! Több ezer MP3 letöltés között váltogathatsz nálunk.

Partynews-Onllne Elektronikus Zenei Portál

Partynews-Onllne Elektronikus Zenei Portál

Elektronikus zenei magazin mixekkel, hardtechno, techno, minimal techno és minden más elektronikus zenei stilsuban. Dj mixek, mixek letöltése, partyfotók és regionálisan kereshető országos programajánló. Óriási dj és lemezlovas adatbázis.

Román Zenei oldal

Román Zenei oldal

2003 óta sikerrel működő portál, annak következtében, hogy közvetlen, személyes kapcsolata révén a szakmában dolgozókkal, próbálja átfogni a hazai és határon túli zenével kapcsolatos eseményeket. Rendszeresen frissülő hírek rovatunk első kézből, az előadóktól, kiadóktól kapott információk alapján bemutatja a zenei világ újdonságait műfaji, kategóriára való tekintet nélkül. Az interjúk rovat a hosszabb cikkek, tartalmasabb anyagok tárhelye. Koncert, party ismertetőben bárki kedvére böngészhet a hazai és határon túli rendezvények között, majd ezek összefoglalóival találkozhat, olvashat a beszámoló alatt. A Lemezismertetőben a legújabban megjelent lemezek között tallózunk. Online rádiók adatbázisának célja, hogy több magyar nyelvű zenei adást kínál meghallgatásra a világ bármely sarkából. Több kép, videoklip galéria-sorozat is megtalálható az oldalon, ugyanakkor slágerlisták és természetesen letölthető mp3 szolgáltatásunk is segíti, hogy a Zene a zene határok nélkül portáljává váljék még inkább.

Török Kati blogja

Török Kati blogja

Hangzáskultúránk fejlesztése saját felelősségünk. Török Kati blogja átfogó cikkekkel segít elindulni az úton - vizsgálja zene, média és kultúra kölcsönhatását, viszonyát. Érdekességeket és különös jelenségeket kínál a zeneipar változásaival kapcsolatban, és rengeteg további linket, hogy akit mélységében is érdekel egy adott téma, tudjon merre indulni. Az oldal megtalálható Facebook-on is, ahol további érdekességekről, programokról olvashattok. Járjatok nyitott füllel, olvassátok Török Kati írásait.

Zene

Zene

Magyarország leglátogatottabb zenei folyóirata. A zene honlap alapvető célja, hogy a magyar zenei élettel kapcsolatos eseményeket, résztvevőket feldolgozza, ezen információkat közkinccsé tegye. A magyar zenei élet referenciahelyévé kívánunk válni. Az oldalon található információk ingyenesen hozzáférhetők. Felfogásunk szerint a zene mindenkié, és mindenkinek tisztelnie kell más zenei ízlését.

Hirdetés
Zenei oldal

Zenei oldal

Az egyik legismertebb, legtöbbet látogatott zenével kapcsolatos oldal hazánkban. Az oldalon chat is működik, így a zene iránt érdeklődők a honlapon belül megoszthatják nézeteiket, legyen szó akár egy előadóról, vagy akár zenei stílusokról.

Zenemagazin

Zenemagazin

A Zenemagazin honlapján érdekes interjúkat olvashatunk ismert magyar és külföldi előadókról; akik ilyenkor betekintést engednek életük egy szegletébe. Az oldal lehetőséget kínál arra is, hogy zenei híreket böngészgessük, vagy épp az általa ajánlott koncertekből csemegézgessünk.

Zenevilág

Zenevilág

A rajongók oldala! Cikkek, újdonságok a zene világából Egy friss cikkből részlet: EKF, azaz Ez Kérem Fekszik felkiáltással újévi ülős-fekvős koncertet ad a Kiscsillag zenekar Pécsett, a Pécsi EST Caféban, 2010 január 1-jén 20 órakor. A koncert az EKF, azaz az Európa Kulturális Főváros évad nem hivatalos megnyitója lesz, ahol nyitóbeszéddel az ötödik Kiscsillag, azaz a kosárlabda mesteredző Rátgéber László készül.

Tuti menü