Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Magyar online rádiók képes leírás - Zene.tlap.hu
részletek »

Magyar online rádiók - Zene.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: zene.tlap.hu » Magyar online rádiók
Keresés
Találatok száma - 5 db
Class

Class

A Class FM megújult honlapja már nem csak rólunk szól! Gyere regisztrálj közösségünkbe s akkor része leszel életünknek, ismerkedhetsz, hozzászólhatsz, barátságokat köthetsz, velünk lehetsz bármikor! Ez a Class FM rádió honlapja, de egyben közösségi oldal is. Lépj be, csatlakozz, hallgassuk együtt a rádiót, jelöljük be egymást és figyeljük, ahogy mások kommentelnek még másokat, míg egyszer el nem jön az a pillanat, hogy mi is szénné kommentelünk valakit. Rádió ilyen weblapot még nem üzemeltetett, de majd most mi.

dmaX - Only DJ Tunes

dmaX - Only DJ Tunes

Elektronikus zenei témájú online rádió és DJ platform, többnyire az új stílusokat népszerűsítik. Deep house, techno, drum and bass és dubstep stílusokban. Az adások podcasts oldalukon újrajátszhatók, ahol sok izgalmas mix közül lehet válogatni. Az oldalon lehet regisztrálni, ebben az esetben extra tartalmakat és szolgáltatásokat kapunk cserébe.

JazzRádió

JazzRádió

Egy olyan rádió létrehozását tűztük ki célul, amely Interneten keresztül sugároz. Azokra a hallgatókra számítunk, akik folyamatosan számítógép mellett dolgoznak vagy otthon kikapcsolódásként szörfölnek a neten. Napközben főleg a jazzel ismerkedők, éjjel az elmélyült (megszállott) jazz hallagtók igényeinek kielégítésére törekszünk. A JazzRádó különböző típusú Internet elérésekhez mérten, többféle minőségben sugároz. Rendszeres hallgatóink megszokhatták a régebben működő három sávszélességet, melyek közül a 32 kbps-ost megszüntettük statisztikai adatainkra hivatkozva. Így maradt az 56 kbps és a 128kbps.

Zene magazin hírek
Elkészült a Mojo WorKings új albuma, a Long Step
Elkészült a Mojo WorKings új albuma, a... Elkészült a hazai blues színtér érdekes színfoltja, a Mojo WorKings második albuma. A Long Step című anyagot a trió kvintetté kiegészülve szombaton mutatja be a fővárosi Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Központban - közölték a szervezők az MTI-vel. A Mojo WorKings a tradicionális blues-, a hatvanas évek beat-, illetve a későbbi korok popdallamainak világát...
Rockmúzeum nyílt Angyalföldön, ami ezentúl hétvégenként várja a magyar rockezen rajongóit
Rockmúzeum nyílt Angyalföldön, ami... Megnyílt csütörtökön a Rockmúzeum, a MagyaRock Hírességek Csarnoka az...
A Deep Purple előzenekarává avanzsált Iván and the Parazol a februári Aréna koncerten
A Deep Purple előzenekarává avanzsált... A hazai beat/rock and roll színtér egyik népszerű csapata, az Ivan and the Parazol...
Juventus

Juventus

A Juventus Rádió egy kereskedelmi rádió, amely meghonosította az agresszív, kereskedelmi szemléletű, amerikai rádiózást Magyarországon. A nagy országos kereskedelmi rádiók indulásáig a Juventus volt az ország legnagyobb magántulajdonú rádiója, hallgatottságban közvetlenül a Kossuth rádió után következett.

Lépés Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád!

Lépés Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád!

A Lépés Rádió 2009 novemberében alakult. Tulajdonosa az Egyesület a Sérült Emberekért. A rádió zenei palettáján a 60-as évektől napjainkig változatosan mindenki kedvenc slágere megtalálható, így nem minden esetben muszáj várnod a kívánságműsorra, mert lehet, hogy kedvenc felvételed éppen most szólal meg adásunkban. Célunk elsősorban az, hogy a sérült embereket közelebb hozzuk a társadalom többi rétegéhez, illetve, hogy a hallgatók sok, számukra tetsző zenét halljanak a rádióban. Szerintünk minden korosztályt ki kell szolgálni mind a zene, mind a műsorok terén, így műsortervünket igyekszünk úgy alakítani, hogy nemcsak a tizenévesek, hanem a középkorúak is megtalálják benne kedvenc felvételeiket, műsoraikat. Gyere, és hallgasd kedvenc rádiód, a Lépés Rádiót, és lépj velünk minden reggel az iskolába, a munkahelyre, vagy térj haza este otthonodba! Mi mindig igyekszünk igényes és szórakoztató zenei és beszélgetős műsorokkal kiszolgálni! Gyere, és tarts velünk! A Lépés Rádió nem kereskedelmi rádió, a műsorvezetők/műsorkészítők munkájukat anyagi ellenszolgáltatás nélkül végzik.

Tuti menü