Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Magyar pop előadók - Zene képes leírás - Zene.tlap.hu
részletek »

Magyar pop előadók - Zene - Zene.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: zene.tlap.hu » Magyar pop előadók - Zene
Keresés
Találatok száma - 7 db
Ágnes Vanilla

Ágnes Vanilla

Zeneszerző, dalszövegíró, énekes előadóművész, zenei és produkciós producer, a Culturmission alapítója, a József Attila Társaság tagja, teológushallgató. Tanulmányait Budapesten a XV. kerületi Pestújhelyen kezdte a Zenei Általános Iskola ének-zene tagozatán, majd Újpalotán a Kavicsos közi Általános Iskolában orosz tagozaton folytatta. Mindkét iskola kórusának tagjaként, később szólistájaként a hagyományos kerületi és budapesti énekversenyeken sikeresen szerepelt és helyezéseket ért el.

Ákos

Ákos

Ákos internetes videónapló segítségével enged betekintést a készülő új album munkálataiba: az AkoxVlog oldalára az év első napján kerül ki az első részlet. Január végére az ÁKOS 40+ című koncertalbum eléri a platina minősítést. A dupla CD a Fonogram Magyar Zenei Díj Gálaesten is jelölt Az év hazai klasszikus pop-rock albuma kategóriában. Az ÁKOS 40+ DVD-változata ekkor már dupla platina. A Glamour magazin olvasóinak listáján az öt legsármosabb férfi között Ákos is jelöltként szerepel. Szigethy Gábor irodalomtörténésszel folytatják a Krúdy-estek sorozatát: a remek hangulatú, teltházas esteken a vendégek közt feltűnik Blaskó Péter, Mécs Károly és Tompos Kátya színművész, Barkó Judit televíziós műsorvezető, valamint a Ránki Dezső-Klukon Edit zongoraművész-házaspár is. A Magyar Tudományos Akadémia bálja a 'Szindbád az Akadémián' címet viseli: Ákos a rendezvény díszvendégeként Krúdy-novellákat olvas fel. Sebestyén Márta és Andrejszki Judit ad fantasztikus hangulatú Bálint-napi koncertet az Andante Borpatikában. Csakúgy, mint egy évvel korábban, a hölgyek felkérésére Ákos a Hamletből olvas fel egy Valentin-aktualitású részletet angolul és magyarul, ez utóbbit Arany János fordításában.

Auth Csilla

Auth Csilla

Ismerőseim néha túlságosan is őszinte embernek tartanak, de az én felfogásom szerint az életben csak annak van értelme, ami szívből jön. Igyekszem mindig önmagamat adni, nem csak azért, mert fárasztó másnak lenni, hanem mert tapasztalatom szerint, a közönség pillanatok alatt átlát az álarcon. Nagyon rég nem próbálok meg színpadon kedvesebb lenni, mint az életben (és higgyétek el, ez rendkívül bátor tőlem, tekintve, hogy egyáltalán nem vagyok egy barátkozó típus). De amint az igazi arcomat mutatom, szeretnek. Talán mert a közönség érzi, hogy én ilyen vagyok: azt adom énekesként is, amit átlagemberként. És miután az élet egy tükör, tudom, hogy a színpaddal szemben azok éneklik a dalaimat, akik megkapták, amit küldtem.

Zene magazin hírek
Elkészült a Mojo WorKings új albuma, a Long Step
Elkészült a Mojo WorKings új albuma, a... Elkészült a hazai blues színtér érdekes színfoltja, a Mojo WorKings második albuma. A Long Step című anyagot a trió kvintetté kiegészülve szombaton mutatja be a fővárosi Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Központban - közölték a szervezők az MTI-vel. A Mojo WorKings a tradicionális blues-, a hatvanas évek beat-, illetve a későbbi korok popdallamainak világát...
Rockmúzeum nyílt Angyalföldön, ami ezentúl hétvégenként várja a magyar rockezen rajongóit
Rockmúzeum nyílt Angyalföldön, ami... Megnyílt csütörtökön a Rockmúzeum, a MagyaRock Hírességek Csarnoka az...
A Deep Purple előzenekarává avanzsált Iván and the Parazol a februári Aréna koncerten
A Deep Purple előzenekarává avanzsált... A hazai beat/rock and roll színtér egyik népszerű csapata, az Ivan and the Parazol...
Caramel: Lélekdonor

Caramel: Lélekdonor

A TV2 Megasztár című tehetségkutató műsorának 2. szériájának győztese leforgatta új videóját. A videó a Lélekdonor szerzeményhez készült. A kisfilm sokak szerint az előadó eddigi legjobb munkája. Mi a véleményed? Mondd a videó után található voksoláson.

Fekete Dávid: Járok egy úton

Fekete Dávid: Járok egy úton

A Megasztár ezüstérmes, Fekete Dávid talán eddigi leglátványosabb klipjét forgatta le! A Járok egy úton című dalhoz készült monumentális, több, mint 100 táncost és statisztát felvonultató klip, Dávid készülő, második nagylemezének előfutára. A klip operatőre Fazekas T. Dániel, rendezője Illés László. A fiatal énekes már előző klipjében is nagyobb szerepet vállalt, de legújabb klipjében már nemcsak ötletgazdaként, hanem rendezőként is besegített. A karneváli hangulatú klip helyszíne Győr, ami nem véletlen, hiszen Dávid Győrben született, nemrégiben pedig városának egyik arcává választották. A dal szövegét Dávid jegyzi.

Gáspár Laci

Gáspár Laci

Karrierje 2004-ben indult útjára: Gáspár Laci 'Az év férfihangja' lett. Azóta számtalan fellépésen, koncerten, négy nagylemezen és egész sor videoklipen van túl, s a Madách Színházban Andrew Lloyd Webber József és a színes szélesvásznú álomkabát című musicaljének Fáraó szerepét is eljátszotta, elénekelte. Az eltelt öt évben megismerhettük zenei sokoldalúságát és sokszínűségét, ő pedig szinte minden segítőjének és közreműködőjének köszönetet tudott már mondani.

Tóth Gabi legújabb videoklipje Elég volt!

Tóth Gabi legújabb videoklipje Elég volt!

Nézd meg Tóth Gabi érdekes klipjét és pontozd Elkészült Tóth Gabi legújabb videoklipje Elég volt! címmel, mely a napokon belül megjelenő új lemezének címadó dal is egyben! Úgy érzem, hogy az új dalom, amely egy párkapcsolat útvesztőiről is szól, más értelmet is kaphat. Bemutatja azt a kettősséget, mely mindenki sajátja; ahogy harcol egymással az ember jó és rossz énje. Az Elég volt! című számhoz készült videoklip jó lehetőséget adott arra, hogy megmutassam a természetem mindkét oldalát, hiszen nem tagadom: bennem is él ez a kettősség' - mondta Gabi a pink honlapnak.

Tuti menü