Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Online áruház - Zene képes leírás - Zene.tlap.hu
részletek »

Online áruház - Zene - Zene.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: zene.tlap.hu » Online áruház - Zene
Keresés
Találatok száma - 16 db
Bakelit lemez mindörökké!

Bakelit lemez mindörökké!

Bakelit lemez az igényes zenehallgatóknak! Hallottad már, hogy szól egy bakelit lemez? Ezerszer jobban, mint bármilyen digitális fájl! Ezt hallanod kell! A múlt század hanghordozója újra él és szebben szól, mint valaha! Hallgasd meg te is az igazi hangzást! Minden kedvenced kapható bakelit lemezen is, próbáld ki! Színtiszta és teljes hangok, így még biztos nem hallottad kedvenceidet. Rock, metal, pop, techno, house - mindent megkapsz bakelit lemezen! A Bakelit Futár akciós árakkal és gyors kiszolgálással vár az év minden napján!

Bakelitbolt

Bakelitbolt

Miért pont bakelitlemez, mikor letölthető minden szám? Hanghordozás: A legfontosabb, hogy a bakelitlemezeknek van egy olyan dinamikája, amit a digitalizált hanganyag képtelen visszaadni, legyen az CD lemez vagy merevlemezről felcsendülő mp3 formátumú fájl. Ennek egyszerű oka, hogy a bakelitlemez a lejátszó tűjével mechanikus kapcsolatban létesítésével játssza le a hanganyagot. Ezt a hangzást nem tudja visszaadni semmi más eszköz sem. Minőség: A Rolling Stones Satisfactionja 1965-ös nyomáson (több, mint 40 év) még mindig ugyanabban a minőségben szól, míg a CD lemezeink nem nagyon élik túl a tizedik életévüket. Érzés: egy lemez a borítójával együtt, a két oldalon szereplő zeneszámokkal, szövegekkel, egy-egy pillanatról, érzésről szól. Így lesz egy komplett művészi alkotás, amit lehet nézegetni, hallgatni. Aki bakelitlemezt ajándékoz, egy klasszikus érzést lop a rohanó, agyondigitalizált életbe.

CD ajándék

CD ajándék

Az exkluzív fémdobozba csomagolt ajándék zene CD kollekciók különböző életérzéseket és hangulatokat elevenítenek meg. Lifestyle, Souvenier, Baby, Wellness, Nightlife, Christmas, Around the World, Music for Babies, SPA, Legend of Jazz &Song témák, illetve retro, nosztalgikus és modern zenei válogatások teszik tökéletessé ünnepi alkalmainkat.

Zene magazin hírek
Elkészült a Mojo WorKings új albuma, a Long Step
Elkészült a Mojo WorKings új albuma, a... Elkészült a hazai blues színtér érdekes színfoltja, a Mojo WorKings második albuma. A Long Step című anyagot a trió kvintetté kiegészülve szombaton mutatja be a fővárosi Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Központban - közölték a szervezők az MTI-vel. A Mojo WorKings a tradicionális blues-, a hatvanas évek beat-, illetve a későbbi korok popdallamainak világát...
Rockmúzeum nyílt Angyalföldön, ami ezentúl hétvégenként várja a magyar rockezen rajongóit
Rockmúzeum nyílt Angyalföldön, ami... Megnyílt csütörtökön a Rockmúzeum, a MagyaRock Hírességek Csarnoka az...
A Deep Purple előzenekarává avanzsált Iván and the Parazol a februári Aréna koncerten
A Deep Purple előzenekarává avanzsált... A hazai beat/rock and roll színtér egyik népszerű csapata, az Ivan and the Parazol...
CD Pince

CD Pince

- Hatalmas választék, több, mint 1 millió fajta CD,DVD,LP. - Máshol nem kapható, vagy beszerezhetetlennek hitt termékek nagy mennyiségben - Nem kérünk előleget, nem kell bankkártya, elég átvételkor fizetni - Megfizethető árak, mi azt szeretnénk, hogy máskor is visszatérjen hozzánk

CD, DVD, szoftver rendelés

CD, DVD, szoftver rendelés

Terméklistánkat naponta frissítjük így az árak változhatnak: Előfordulhat, hogy a megrendelt termék ára időközben megváltozik, de erről kiküldés előtt értesítjük, és joga van elállni a megrendeléstől, ha nem fogadja el az új árat. Az ár tartalmazza a 25%-os áfát.Amennyiben technikai hiba miatt téves ár jelenik meg az áruházban, az áru elküldése előtt egyeztetés végett telefonon (vagy e-mail-ben) megkeressük Önt. Az ilyen megrendeléseket nem tekintjük érvényesnek. Internetes Áruházunkban Ön a vásárlói kosárral tud vásárolni. Ez a virtuális kosár pontosan úgy működik, mint egy hétköznapi kosár. Ön tetszése szerint tehet bele, vagy vehet ki belőle termékeket. Amikor úgy gondolja, hogy befejezte a válogatást, kezdheti el a rendelést, követnie kell az oldalon szereplő iránymutatásokat, és megadnia a kért adatokat.

Fejes-Ker Kft.- Hangszerarzenál

Fejes-Ker Kft.- Hangszerarzenál

A Hangszerarzenál elsődleges célja, hogy minél szélesebb körben népszerűvé tegye korosztálytól függetlenül a zene varázslatos erejét. Mi mindehhez a hangszerek meglehetősen tág skáláját biztosítjuk s azoknak szervizelését. Célcsoportunk egészen az amatőr zenészektől, kezdő tanulni vágyóktól át a profi virtuózokig terjed ki. Az ország 3 pontján várjuk vásárlóinkat szakképzett kollégáinkkal. Tőlünk vásárolhat gitárokat s pengetős hangszereket tartozékaikkal együtt, gitárerősítőket, effekteket, dobokat és ütős hangszereket, billentyűs, fúvós és vonós hangszereket, állványokat, mikrofonokat és tokokat. Látogasson el a weboldalunkra bővebb kínálatunkért s elérhetőségeinkért.

Hangtechnika online bolt

Hangtechnika online bolt

Hangtechnika és fénytechnika a Giantsound internetes áruház széles termékkínálatában. Ebben az online boltban megtalál minden nagyszerű minőségű hangrendszert és eszközt, ami szükséges lehet. A bő termékskálánk között egyszerűen böngészhet a kategóriák között. Alkalmazza ezeket a remek technikai eszközöket különböző rendezvényeken, éttermekben, szórakozóhelyeken, iskolákban. Hangfalak, erősítők, mikrofonok vásárlása egyszerűen a Giant online boltból. Köszönjük, hogy meglátogattad webáruházunkat. A vásárláshoz és a termékek megtekintéséhez nem szükséges regisztráció. A regisztráció menetéről, feltételeiről a Hogyan vásárolhatok menüpontban találsz információkat. A regisztráció előnye, (még ha nem is vásárolsz) hogy amennyiben igényled, folyamatos információkat kapsz hírlevélben az akciós termékekről, újdonságokról, egyéb hasznos információkról.

Hill Records CD bolt - online is!

Hill Records CD bolt - online is!

A 15 éve működő Hill Records CD bolt továbbra is várja a zene rajongóit, mind személyesen a nagy múltú és jó hangulatú budapesti üzletben, mind online cd webshopjában. De nem csak aktuális kínálatunkból vásárolhatsz CD-ket , zenei DVD-ket, egyéni megrendelésre akár ritkaságokat is beszerzünk. Nálunk nincs lehetetlen, mi a kínáynságaid CD bolja vagyunk! Nézz szét webshopunkban, vagy gyere be CD boltunkba személyesen, annál is inkább, mert folyamatos akcióinkkal hihetetlen kedvezményekkel juthatsz hozzá a zenei különlegességekhez.

Hungaroton Music Store

Hungaroton Music Store

A Classic és a Gong Kft.-t 1998-ban összevonták: ma Hungaroton Records Hanglemezkiadó Kft. néven folytatja működését. Évente kb. 150 kiadványt jelentet meg, amiből mintegy 80 a komoly-, 50 a könnyűzene, tucatnyi az irodalmi és mese, a többi népzene és egyéb. A komoly műfajokbeli kiadványok kétharmada új felvétel, a többi archív, a könnyűnél az arány fordított. A kurrens katalógus ezernél több komoly- és nagyjából fele ennyi könnyűzenei felvételt tartalmaz. A Hungaroton elismert név a világpiacon, most kezdi DVD-kiadási tevékenységét és tervezi bizonyos felvételeinek letölthetőségét is.

Hirdetés
iTunes Store

iTunes Store

Az iTunes az Apple Computer digitális zenei és videóállományok lejátszására szolgáló médialejátszója, amelyet 2001. január 10-én mutattak be a MacWorld Expón. Az iTunes Music Store nevű boltja 2003. Április 28-án 'nyitott' meg. 2009 januárra már több mint 6 milliárd zeneszámot adtak el. Az iTunes együttműködik az iPod lejátszókkal, alkalmas az Apple iStore szolgáltatásának igénybevételére. A program az Apple honlapjáról szabadon letölthető. Az iTunes a Macintosh gépekhez adott iLife programcsomag része.

Meditációs CD Webáruház

Meditációs CD Webáruház

Az Olajfa Kereszt(y)én(y) Webáruház a Miskolc belvárosában található Olajfa református könyvesbolt termékeit tartalmazza. Kínálatunkban elsősorban a református és a katolikus valláshoz kapcsolódó művek találhatók, de nem kizárólag. Árulunk más vallásokról és világnézetekről szóló könyveket is, illetve értékes és érdekes világi műveket. A könyvek mellett kegytárgyakat, filmeket, zenei CD-ket, hangoskönyveket, és különböző, vallási témájú társasjátékokat is forgalmazunk.

Melody Center Zeneáruház

Melody Center Zeneáruház

A Melody Center 1996 április elsején nyitotta meg kapuit Szentendrén. A kezdetektől fogva igyekeztünk kiszolgálni a várost és a környező településeket, a legfrissebb és az utóbbi 50 év legnépszerűbb lemezeinek folyamatos kínálatával. Választékunkban megtalálható az Abbától a ZZ Topig, a Metallicától a Modern Talking-ig minden, amit vásárlóink keresni szoktak. Hála vevőink hűségének, a nagy áruházak korában is sikerült talpon maradnunk. Elérkezett az idő, hogy az internet adta lehetőségeket kihasználva, szélesebb körben is elérhetőek legyünk, remélhetőleg minden kedves vásárlónk megelégedésére.

Songo

Songo

Sok kategóriából válogathatunk, sok zenét! Keresés több száz előadó közül. Minden héten más-más heti preferált előadó található a honlapon, akinek ilyenkor betekintést nyerhetünk munkásságába, megismerhetjük életének főbb momentumait.

The Philadelphia Orchestra

The Philadelphia Orchestra

Download recent Philadelphia Orchestra concerts, archival recordings, and commercially released CDs. Founded in 1900, The Philadelphia Orchestra has distinguished itself as one of the leading orchestras in the world through over a century of acclaimed performances, historic international tours, best-selling recordings, and its unprecedented record of innovation in recording technologies and outreach. The Orchestra has maintained unity in artistic leadership with only seven music directors throughout its history: Fritz Scheel (1900-07), Carl Pohlig (1907-12), Leopold Stokowski (1912-41), Eugene Ormandy (1936-80), Riccardo Muti (1980-92), Wolfgang Sawallisch (1993-2003), and Christoph Eschenbach (2003-08).

Xpress

Xpress

Tényleg óriási választék. Sok-sok zene, film. A legújabb filmek már kaphatók dvd-n blue-rayen. Válogass kedvedre, nem fogsz csalódni, ezen a honlapon megtalálhatód mindazon filmeket, zenéket amelyek épp aktuálisak, de természetesen a régebbiek is elérhetőek az azok iránt érdeklődőknek.

Zenei poszterek

Zenei poszterek

Hatalmas plakát, poszter választék rengeteg kategóriában. Néhány szó a plakátról: A plakát a polgári fejlődés terméke, a nagyvárosi életforma része. A 19. század második felében terjedt el, amikor a nyomdatechnika alkalmassá vált nagy mennyiségű és nagyméretű falragaszok előállítására. Elsősorban litográfiával sokszorosítottak, ez volt a legolcsóbb és legegyszerűbb eljárás. Kezdetben az akadémizmus szellemében művelték, de hamar kialakult a plakátművészet önálló kifejezésmódja. A plakátművészet modern szellemben való művelésének első klasszikus művelője Henri de Toulouse-Lautrec volt. Egyszerű formanyelvet hozott létre a szecesszió stílusától nem mentesen. A szecessziós plakát legnagyobb mestere Alfons Mucha volt. Kavargó indáival és szépséges nőalakjaival nagy népszerűségre tett szert.

Tuti menü