Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zenei TV csatornák képes leírás - Zene.tlap.hu
részletek »

Zenei TV csatornák - Zene.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: zene.tlap.hu » Zenei TV csatornák
Keresés
Találatok száma - 6 db
MCM - francia

MCM - francia

Az MCM Top francia zenei csatorna, amely 1985 óta fogható Franciaországban. Műsora főként zenei műsorokból áll. Hivatalosan: 1989-ben indult. Toute l'actualité de la musique, avec Premiere.fr Musique: Agenda des concerts, news d'artistes, actu des tournées, clips ? découvrir, albums en préparation, concerts ? ne pas rater? Retrouvez tout l'actu de la musique !

MTV - amerikai

MTV - amerikai

Sugárzása óta az MTV forradalmasította a zeneipart. A szlogenjei beágyazódtak az emberek tudatába és a műsorvezetői is egy-egy stílust képviselnek. Elősegítették vagy még jobban megszeretették a fiatalokkal a zenét, s még eladhatóbbá tették a zene és lemezkészítés világát. Nagyon sok mai híresség is nagyra értékeli és támogatja az MTV munkáját. A csatorna születésével a 80-as években létrehozta a zenés videoklip műfaját. Az USA-ban nagyon sok testvércsatornát indított, valamint több díjátadót is meghonosított szerte a világban. Többek között a Magyarországon is fogható MTV Hits, MTV Two, MTV Dance és VH-1 csatornákat is.

MTV - német

MTV - német

Az MTV német nyelvű változata. 1997-ben indult az MTV európai részlegébe integrálva. 2011-től elvileg fizetős csatornává válik, így nem lesz szabadon fogható. Idáig az európai német nyelvű országokban ez volt a fő zenei csatorna.

Zene magazin hírek
Elkészült a Mojo WorKings új albuma, a Long Step
Elkészült a Mojo WorKings új albuma, a... Elkészült a hazai blues színtér érdekes színfoltja, a Mojo WorKings második albuma. A Long Step című anyagot a trió kvintetté kiegészülve szombaton mutatja be a fővárosi Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Központban - közölték a szervezők az MTI-vel. A Mojo WorKings a tradicionális blues-, a hatvanas évek beat-, illetve a későbbi korok popdallamainak világát...
Rockmúzeum nyílt Angyalföldön, ami ezentúl hétvégenként várja a magyar rockezen rajongóit
Rockmúzeum nyílt Angyalföldön, ami... Megnyílt csütörtökön a Rockmúzeum, a MagyaRock Hírességek Csarnoka az...
A Deep Purple előzenekarává avanzsált Iván and the Parazol a februári Aréna koncerten
A Deep Purple előzenekarává avanzsált... A hazai beat/rock and roll színtér egyik népszerű csapata, az Ivan and the Parazol...
Sláger TV

Sláger TV

A megszűnt sláger rádió zenéit itt továbbra is hallgathatod, sőt képi megjelenés is van hozzá videoklipp formában. A 80-as 90-es évek slágereit kedvelő közönség számára ideális zenecsatorna. Leginkább magyar előadókat nézhetsz a slágertv adásában. A Sláger TV (előzőleg Nóta TV), hazánk legnépszerűbb zenecsatornája az idei év folyamán jelentősen növelte a lefedett háztartások számát, áttért a modern, 16:9 képarányú sugárzásra. Szeptember elején a csatorna nevet és arculatot váltott és frissülő programkínálattal várja nézőit. Programjában a magyar nóta klasszikusain túl örökzöld melódiákat, élő koncerteket és a megunhatatlan mulatós dalokat kínálja nézőinek. Sláger tv, könnyűzenei magyar csatorna. Adás éjjel-nappal. Általában régebbi, híres slágerekkel

VH1 Classic

VH1 Classic

Az 1970-estől az 1990-es évek közepéig szinte minden előadó videóját, vagy koncertjét műsorra tűzi. 2010. október 1.-jén megújult a csatorna azzal, hogy a logó átkerült a jobb alsó sarokból a bal felső sarokba, a zene címe pedig már középen jelenik meg egy rózsaszín csíkon. Valamint új reklámstílust is kapott a csatorna.

Vivatv

Vivatv

A Viva Tv Németországban, Lengyelországban, Svájcban és az Egyesült Királyságban is működtet zenecsatornát. Minden évben megrendezi saját díjátadóját, a VIVA Cometet. A Viva Tv-nek sok arculata volt. 2009. június 22-én átvette a német verzió arculatát. Ugyanez az arculat került át a lengyel Vivára is. 2010. július 15-én a televízió cseh médiahatóság alá került.

Tuti menü